Hallo, inloggen
mijn account

Het alternatief op een plank tussen wasmachine en droger

Om meerdere redenen, zoals ruimtebesparing, kan het een goed idee zijn om slimmer te zijn met de opstelling van je wasmachine/droger. Enkele slimme manieren om ruimte te besparen:

  1. Wasmachine stapelkit: Een nette oplossing is de wasmachine stapelkit. Dit is een type frame dat je op je wasmachine zet, waarop je vervolgens je droger kunt plaatsen. De stapelkits zijn in veel gevallen uitgerust met een uitschuifbare plank, waarop je je was kunt vouwen of even neerleggen. Het is belangrijk om te controleren of jouw wasmachine en droger de stapelkit ondersteunt.
  2. Wasmachine verhoger: Een wasmachine verhoger plaats je onder je wasmachine of droger om deze op een ergonomische werkhoogte te brengen. Dit maakt het in- en uitladen van je was een stuk comfortabeler. Bovendien bieden veel wasmachine verhogers opbergruimte, in de vorm van een lade waarin je allerlei benodigdheden kunt opbergen.
  3. Schuifplanken op maat: Als een stapelkit of verhoger niet kan, overweeg dan een schuifplank die precies tussen je wasmachine en droger past. Deze kan je zelf op maat maken of laten maken. Met een schuifmechanisme kun je de plank snel uitrekken wanneer je hem nodig hebt en terugduwen als je klaar bent met de was.
  4. Vrijstaande rekken: Er zijn diverse rekken beschikbaar die je kunt plaatsen tussen je wasmachine en droger. Deze rekken bieden extra opslagruimte zonder dat je hoeft te boren en/of installeren. Tevens zijn ze vaak aanpasbaar aan de beschikbare ruimte.

Dit zijn mogelijke oplossingen om ruimte optimalier te benutten en je minder te laten vermoeien tijdens het doen van je was. Afhankelijk van jouw behoeften en de indeling van je washok, kan een combinatie van deze suggesties ook een uitstekende keuze zijn.

Onderwerpen

Overige Blogs

Hoe gebruik ik een elektrische nagelfrees?

Hoe gebruik je een krultang?

Hoe kan ik thuis zelf mijn kleding stomen?