Hallo, inloggen
mijn account

Filter op prijs

Krultangen en wafeltangen

Toont alle 2 resultaten

Je favoriete krultang of wafeltang online kopen?

Bij Dennepark koop je jouw favoriete wafel- of krultang veilig en online via iDeal. En wil je de tang toch retourneren na aankoop? Dan is het retourneren volledig kosteloos. De verzending van de krultangen is gratis in Nederland. Het bestellen van een krultang kan eenvoudig verlopen. Voeg het product toe aan de winkelwagen en reken vervolgens direct veilig af via Dennepark.nl.

Waarom een krul- of wafeltang kopen?

Wil jij voortaan de straat op of op werk verschijnen met prachtig mooie krullen? De hulpmiddelen die Dennepark biedt worden ook wel krultangen of wafeltangen genoemd. Dankzij de keramische coating is de warmte gelijkmatig verdeelt en levert de wafeltang vooral voordelen in de vorm van mooie krullen. De wafeltangen beschikken over meerdere opzetstukken en stylingsmogelijkheden.

Kies de juiste krul – wafeltang

De ene krultang is de andere niet. Maar alle krultangen zijn voorzien van kwalitatief hoogwaardige onderdelen. Verschil zit vaak in het aantal opzetstukken, vermogen en andere opties. Lees daarom de productinformatie goed door en je zal al snel een keuze kunnen maken uit ons aanbod aan krultangen. Mocht je advies nodig hebben, dan kun je uiteraard altijd even bellen of een mail sturen.

Alle productgroepen van Dennepark