Hallo, inloggen
mijn account

Reviews & ervaringen Dennepark

Bekijk hier een greep uit de reviews die onze klanten over Dennepark schrijven. Doordat de klant bij ons ten alle tijden centraal staat mogen wij zowel als bedrijf als op productniveau spreken van een uitstekende review score. Wij staan namelijk voor kwalitatief goede producten tegen betaalbare prijzen. Daarnaast zijn wij ten alle tijden bereikbaar voor, tijdens en na het aankoopproces.

Sebastiaan van den Berkmortel
Sebastiaan van den Berkmortel
Lees verder
Voorheen altijd mijn kleren gestreken met een strijkijzer met strijkplank. Dit nam hoop tijd in beslag en zorgde niet altijd voor compleet kreukvrije kleding. Sinds ik de kledingstomer van Vonia gebruik, heb ik binnen een handomdraai strakke blousjes en bespaar me daarbij een hoop werk en gedoe. Ook de meest gekreukte blousjes zijn nu weer strak om aan te doen!
Renata Bitter
Lees verder
Ik ben heel blij met mijn nieuwe wasmachine verhoger. Hij is heel stevig en me wasmachine trilt niet meer. Ook hoef ik niet meer op mijn knieën te zitten om de was er in en uit te doen. Zo heb ik geen last meer van me rug bij het draaien van meerdere wasjes. Onlangs ook nog één voor mijn droger gehaald.
Robin Olsthoorn
Lees verder
Stevige kledingrek. Fijn dat die verrijdbaar is met de wieltjes. Kan veel gewicht dragen en is breed genoeg voor al mijn kleren. Neemt weinig ruimte in beslag.
Robin Olsthoorn
Lees verder
Volgende dag was het geleverd. Goede handleiding zat erbij en tevens een instructiefilmpje. Het filmpje liet stap voor stap zien hoe het in elkaar moest. Hier was ik heel blij mee en had het dan ook zo in elkaar. Qua prijs/kwaliteit ben ik zeer tevreden en raad hem dan ook aan iedereen aan.
Vorige
Volgende

Dennepark is ook actief op Bol.com:

Bekijk hier onze reviews op Bol.com
Home » Reviews & ervaringen Dennepark