Hallo, inloggen
mijn account

Filter op prijs

Leertorens

Toont alle 2 resultaten

Leertoren online kopen?

Koop direct online de leertoren die jij graag wilt kopen! Dennepark biedt verschillende leertorens die je direct hier online kunt kopen. Heb je geen ruimte voor een leertoren? We bieden ook een opvouwbare leertoren aan. Ga gauw kijken of het wat voor je is!

Waarvoor een leertoren handig is

Kinderen willen zoveel mogelijk in een vroeg stadium al meedoen met het volwassen leven. Dat is natuurlijk niet mogelijk, maar je kunt ze wel in een heel vroeg stadium laten meekijken, bijvoorbeeld in de keuken. Je kinderen, veelal peuters, kunnen meekijken bij het afwassen of klaarmaken van het eten voor je gezin of gasten. Op deze manier worden kinderen al vroeg betrokken in het gezinsleven en dit kan enkel positief uitpakken in de verdere jeugd. Een leertoren staat ook wel bekend om ‘Montessori leertoren’, maar is ook te gebruiken als keukenhulp, keukentoren of kindertrapje.

Hoe een leertoren kopen?

Via Dennepark kun je eenvoudig een leertoren bestellen. Voeg de leertoren die je wenst te kopen toe aan de winkelwagen en vervolg naar het betaalscherm. Vul hier het adres in waar je de leertoren wenst te ontvangen, dit kan dus ook je werkadres zijn. De laatste stap is het betalen en dat kan op vele manieren, waaronder iDeal, bankoverschrijving, bancontact, Sofort of Giropay. Uiteraard ook met een master- of Visacard. Na betaling wordt het product binnen een dag verzonden en beschik jij zo snel als mogelijk over jouw keukenhulp!

Alle productgroepen van Dennepark