Hallo, inloggen
mijn account

Opvouwbare baden

Waarschijnlijk zijn deze producten uitverkocht. We kunnen niet vinden wat je zoekt.

Opvouwbaar bad online kopen?

Koop direct jouw favoriete opvouwbare bad voor in je badkamer, tuin, vakantielocatie of elders. Reken direct veilig af op Dennepark.nl met iDeal via een beveiligde verbinding. Zie je na het bestellen of ontvangen van je bad toch af van de aankoop? Dan is dat voor Dennepark geen enkel probleem. Retourneren is volledig gratis.

Jouw favoriete kleur

Of je roze, blauw of het neutrale grijs het mooist vindt, Dennepark biedt je de keuze uit verschillende kleuren. En alle kleuren zien er prachtig uit. Ben je een vrouw, dan zal de kleur roze wellicht jouw favoriete kleur zijn. Bestaat je gezin uit zowel mannen als vrouwen? Dan kan de kleur grijs wellicht de beste keuze voor jouw gezin zijn.

Waarom een opvouwbaar bed?

Wil je ruimte besparen en geen permanent bad in de badkamer? Dan is een opvouwbaar en mobiel bad de oplossing. Want deze berg je overal op en het niet veel ruimte in beslag. En wil je toch heerlijk genieten van een warm bad, dan is het bad in no-time opgezet. Wel zo handig en fijn! Dit mobiele opvouwbare bad is groot genoeg voor volwassenen, maar ook geschikt voor kinderen.

Alle productgroepen van Dennepark